fbpx

Osvežite svoj dom ali poslovni prostor!

Preobrazite svoj dom ali poslovni prostor z vrhunskim pleskanjem fasad Lovrenčič d.o.o.

Zakaj izbrati nas?

Zadovoljne stranke potrjujejo naše odlike, ki so predvsem:

0 %
Kvaliteta
+ 0
Objektov
+ 1
Projektov

Če naročite storitev v mesecu marcu ali aprilu vam zagotovimo še dodaten 10% popust.

Svetovanje in ponudba BREZPLAČNA

Za zagotavljanje kakovostnega pregleda in ocenitve dela na objektu potrebujemo več informacij o vrsti objekta, obsegu dela, trenutnem stanju ter vaših specifičnih zahtevah.

Izvajalec se pogovarja s strankami o njihovih željah.

POSEBNA PONUDBA
Ne odlašajte več!

Naj vaša fasada zaživi z barvami, ki odražajo vas in vašo zgodbo.

Fasadne barve

Barva fasade je verjetno najprej zaznavna stvar, ko se srečamo s hišo. Barva fasade je potrebna obnove vsakih 10 do 15 let, saj barva zbledi, prav tako pa z leti popusti vodoobstojen fasadni premaz. Če fasado objekta ne zaščitimo pravočasno, se lahko pojavijo poškodbe ometa. Ni priporočljivo čakati na trenutek, da zače barva fasade dobesedno po kosih odpadati z zaključnega sloja, preden se lotimo obnove fasade. Ko se odločimo za barvanje fasade ali obnovo, je najprej pomembna barva fasade, tako nato pa vrsta fasadne barve.

Akrilna barva je vodoobstojna, primerna pa je tako za barvanje betonskih fasadnih površin, kot tudi gladkih, fino izravnanih ometanih. Površine, ki jih barvamo morajo biti stare vsaj en mesec. Značilnost akrilne barve  je tudi, da je ta izjemno paroneprepustna. Izmed vseh opisanih barv je ta fasadna barva kot barva fasade cenovno najugodnejša.

Drug sklop barv so silikatne fasadne barve. Silikatna barva da fasadi značilen rustikalen videz. Barva fasade v kombinaciji s silikatno fasadno barvo, bo hiši dodala očarljivo patino. Tudi ta fasadna barva je visoko paropropustna, tako je primerna za obnovo zgodovinskih fasadnih površin, npr. spomeniško zaščitenih objektov. Prav tako je silikatna fasadna barva primerna za barvanje apnenih in apnenocementnih ter silikatnih ometov.

Odločite pa se lahko tudi za barvo iz skupine silikonskih barv. Silikonska fasadna barva je izjemno paropropustna in še posebej vodoodbojna. Uporablja se za barvanje gladkih in pa fino ometanih fasadnih površin.

Namesto fasadne barve pa lahko uporabimo tudi vodoobstojni silikonski premaz, ki je zgolj zaščitno sredstvo in je brezbarvno. Uporablja se kot premaz za barvanje kamna, ometov in mineralnih fasadnih barv, površine pa ščiti pred vdorom vode.

Poznamo tudi mikroarmirano akrilno fasadno barvo, ki se od prejšnje razlikuje po tem, da je ta dodatno armirana s sintetičnim vlakni. Akrilna barva je visoko vodoobstojna, a paropropustna. Ta fasadna barva se uporablja tako za barvanje finih, kot tudi grobih površin. Akrilna barva je dodatno pa je barva primerna še za lasasto razpokane in grobe dekorativne omete.



V skupino silikatnih barv spada tudi mikroarmirana silikatna fasadna barva, ki vsebuje sintetična vlakna. Je paropropustna, uporablja pa se za barvanje novih apnenih, apnenocementnih in pa tudi silikatnih ometov. Vlakna pomagajo armirati obstoječe površine, zato je primerna tako za grobe, kot tudi lasasto razpokane omete.



Tudi slikonska barva je lahko mikroarmirana, ta poleg tega, da je paroprepustna in vodoodbojna, preprečuje tudi nabiranje prahu in umazanije. Odporna je tudi na UV žarke, dimne pline in druge škodljive vplive. Barva fasade vaše hiše zato ne zbledi in je odpornejša.

Najbolj naravna fasadna barva pa je apnena barva, ki se uporablja za barvanje manj zahtevnih finih ometov. Apnena barva spada med zelo paroprepustne fasadne barve.

Nenazadnje se lahko odločite za nano-tehnološke barve, ki je mikroarmirana in samočistilna. Fasadna barva vsebuje tako silikonska veziva, kot tudi siloksanske dodatke, ki ustvarijo posebno varovalno površino. Ta fasadna barva zelo dobro odbija tako vodo, kot tudi vso umazanijo.

Zagotavljamo vam najboljšo vrednost za pleskanje vaše fasade, s cenami že od 8 do 18 EUR/m2. Vaša izbira barve je ključna, z različnimi možnostmi, kot so akrilne, silikonske ali inovativne barve z nano tehnologijo za samocistilni učinek, ki so trenutno na vrhu. Za spomeniške objekte priporočamo visokokakovostne silikatne barve.

Naši strokovnjaki bodo z veseljem obiskali vaš objekt in vam pomagali izbrati najboljšo možnost, prilagojeno vašim potrebam. Svetovanje, ogled in ponudba so brezplačni, zato nas kontaktirajte brez odlašanja. 

Z veseljem pričakujemo vaš klic, da lahko skupaj ustvarimo čudovit videz vaše fasade.


Vaša vizija, naša strast!

Podatki o podjetju:

Davčna št.: 57804940
Matična št.: 3973263000
TRR: IBAN SI56 1010 0004 9597 356

Kontaktirajte nas:

© 2023 Created by Roakon
Politika zasebnosti

Ta spletna stran uporablja piškotke, da vam omogoči najboljšo uporabniško izkušnjo.

Sprejmi
Zavrni